Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista

09.08.2019: Toimiston sisäverkot joustavasti

Teknologia kehittyy, pystytkö mukana? Meiltä saat koko toimistosi sisäverkon toimivana, nopeana ja joustavana pakettina eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Me teemme sen puolestasi. Varmistamme että järjestelmä on ajan tasalla ja tietoturvallinen. Jos laitteet vikaantuvat, toimitamme ilman kuluja uuden tilalle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

27.01.2019: Vaivaton konepaketti

Tarvitsetko uuden koneen? Haluatko kaiken helpossa paketissa? Meiltä kone, tarvittavat lisäpalikat, Office-sovellukset, tietoturva ja kaikki kerralla valmiiksi mietityssä paketissa. Sinulle jää vain käyttäminen! Vaihtoehtona myös leasing tai vuokraus, etenkin suuremmissa erissä.

16.01.2019: Loppuuko levytila?

WD Gold -sarja on nyt Ultrastar. Uudet tuotteet löytyvät Ultrastar-mallisarjan alta ja kapasiteetit jopa 14 TB:hen asti.

22.11.2018: Toimivuutta tulostukseen

Jääkö tulostimen värikasettien tilaaminen aina viime hetkeen? Haluaisitko, että asiat vain hoituvat? Ota yhteyttä, meillä on ratkaisu ongelmaasi!

03.09.2018: Dell Latitude 7390 kampanjassa!

Dellillä syyskampanja Latitude 7390-mallista. 13,3″ näyttökoko 12,5″ rungossa, mikä voisi olla parempaa? Löytyy tavallista, löytyy 2-in-1 tablettiläppäriä ja kaikki joko 4G:llä tai ilman. Kerro tarpeesi niin rakennetaan juuri sinun näköisesi kokonaisuus! Tarjoushinnat voimassa syyskuun loppuun asti, tai niin kauan kuin tarjouseriä riittää. Latitude 7390 on näyttävä, kompakti ja tehokas premium-kannettava joka on rakennettu erittäin ohuilla… Read more »