Etusivu » Ajankohtaista

Ajankohtaista - Auronic Oy

04.05.2020: Microsoftin kampanja

Microsoft tarjoaa koronan kourissa kärsiville yrityksille mahdollisuuden ottaa Office 365 E1-paketti koekäyttöön 6kk ajaksi. Jos on ollut ajatus siirtyä Office365-maailmaan, nyt saat lentävän lähdön! Tarjous voimassa rajoitetun ajan. Paketti sisältää kaiken ryhmätyöhön tarvittavan: OneDriven, Teamsin, Sharepointin sekä sähköpostin. Tietokoneelle asennettavia versioita Office-sovelluksista (Word, Excel, Powerpoint) paketti ei sisällä, mutta ne on mahdollista ottaa maksullisena lisänä… Read more »

25.02.2020: Auronic muuttaa

Muutamme maaliskuun aikana uusiin toimitiloihin Malmilla. Tämä tarkoittaa jatkossa nopeampaa reagointia asioihin sekä muita, myöhemmin ilmoitettavia bonuksia. =)

30.12.2019: Hyvää uutta vuotta!

Nyt on hyvä aika tehdä uuden vuoden lupauksia. Vaikkapa se, että laitat vihdoin varmuuskopiot kuntoon tammikuun aikana! Ota yhteyttä niin katsotaan paras ratkaisu juuri sinun tarpeisiisi.

09.08.2019: Toimiston sisäverkot joustavasti

Teknologia kehittyy, pystytkö mukana? Meiltä saat koko toimistosi sisäverkon toimivana, nopeana ja joustavana pakettina eikä sinun tarvitse huolehtia mistään. Me teemme sen puolestasi. Varmistamme että järjestelmä on ajan tasalla ja tietoturvallinen. Jos laitteet vikaantuvat, toimitamme ilman kuluja uuden tilalle. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

27.01.2019: Vaivaton konepaketti

Tarvitsetko uuden koneen? Haluatko kaiken helpossa paketissa? Meiltä kone, tarvittavat lisäpalikat, Office-sovellukset, tietoturva ja kaikki kerralla valmiiksi mietityssä paketissa. Sinulle jää vain käyttäminen! Vaihtoehtona myös leasing tai vuokraus, etenkin suuremmissa erissä.